WTCR - WTCC szabadedzés magyarul!!!
WTCC szabadedzés magyarul!!!
Fotó: hosszabbitas.hu

WTCC szabadedzés magyarul!!!

LantiLanti
2014/06/06 16:54

Holnap debütálunk, megpróbáljuk, amit már eddig is nagyon szerettünk volna: végre lesz élő, magyar nyelvű közvetítés a WTCC szabadedzésekről. Az első reggel hétkor, a második kilenckor kezd, és mind a kettőt nyomon követhetiek itt a hosszabitas.hu-n.

Az adás előtt kicsivel már elérhető lesz a honlapon a közvetítés linkje, de természetesen a WTCC Blog és a hosszabbitas.hu Facebook oldalán is igyekszünk majd emlékeztetni benneteket. Az se igyon mérget, aki véletlenül lemarad, vagy akinek a hét óra túlságosan korai, röviddel az élő adás vége után fel is töltjük a videót az oldalra.

Mivel kizárólag jogtiszta megoldásokban gondolkodunk, a hosszabbitas.hu adásában nem teliben a szabadedzés közvetítését látjátok majd, inkább olyan lesz, mint egy interaktív közös TV nézés Lantival. :) Igyekszem majd Facebook hozzászólásokat is olvasni, úgyhogy reggel jöhetnek a kérdések.

A fenti képen már az látjátok, amit holnap a közvetítésben is fogtok, tehát a háttrében a monitoron megy a közvetítés, és hozzá élőben kommentár. Kicsit más lesz mint amikor TV-ben megyünk, kötetlenebb, lazább, de pont ez a lényeg.

Remélem, minél többen felkeltek, és velünk tartotok holnap reggel!!! Jóóó lesz! ;)

Hozzászólások