WTCR - Itt a trónörökös! Girolami apu talán kezdhet aggódni
Itt a trónörökös! Girolami apu talán kezdhet aggódni
Fotó: fiawtcr.com

Itt a trónörökös! Girolami apu talán kezdhet aggódni

LantiLanti
2020/11/26 20:16
Két egymáshoz nagyon hasonló szezon van Nestor 'Bebu' Girolami háta mögött a Túraautó Világkupán. 2019-ben és idén is remekül kezdett az All-Inkl.com Münnich Motorsport Hondájával, az elején bajnokesélyesnek tűnt, a végén viszont mindkétszer elmaradt barátja, Esteban Guerrieri mögött.

2020-ban két hétvége után második volt az összetettben, ám a Szlovákiaringen elszenvedett baleset, és az azt követően kényszerből kihagyott harmadik futam megpecsételte a sorsát. A bajnokság hajrájában így ismét rá hárult a fegyverhordozó szerep, miközben Guerrieri mehetett az összetett győzelemért.

Bebu számára már tét nélküli volt az idényzáró hétvége, főleg azután, hogy a Hondák szenvedtek az időmérő edzésen. Ennek ellenére győzelemmel búcsúzhatott volna a szezontól, de jó katonaként és jó barátként inkább átadta a győzelmet Guerrierinek. Estebannak ezzel együtt sem volt sok esélye Yann Ehrlacher legyőzésére, de rajta nem múlt. 

Girolami így sem lehetett szomorú, amikor az idényzáró utána hazautazott, hiszen ismét ott volt mellette felesége, és 10 hónapos gyermekük, Isabella, akinek láthatóan egyből kézre állt a Honda Civic Type-R TCR. 

girolami-isabella-honda.jpg

Erősen ajánljuk mindenki figyelmébe azt a szakértelmet, amivel Isabella éppen a fedélzeti számítógép adatait böngészi át. 

girolami-isabella-honda2.jpg

Bebu apu jobb, ha felköti a gyatyát, mert aki így fogja a kormányt 10 hónaposan, abból hamar autóversenyző lesz. Amúgy a büszke apuci már is az FIA Nők a Motorsportban kampány figyelmébe ajánlotta lányát. 

girolami-isabella-honda3.jpg

Hozzászólások