WTCR - Giancarlo Bruno visszatér a WTCC-be
Giancarlo Bruno visszatér a WTCC-be

Giancarlo Bruno visszatér a WTCC-be

LantiLanti
2014/02/27 19:10

Tarquini_Ita_Bruno

Visszatér a Túraautó Világbajnokságba Gabriele Tarquini korábbi versenymérnöke, ráadásul ismét a korábbi világbajnok oldalán láthatjuk majd feltűnni Giancarlo Brunot. Az 56 esztendős olasz szakember 2011-ben a Lukoil SEAT csapatnál dolgozott együtt utoljára honfitársával, azóta pedig a RAI forma-1-es közvetítéseit segítette.

A paul ricardi teszt során azonban bejelentették, Bruno visszatér a WTCC-be, és Alessandro Mariani oldalán a Honda csapatának helyszíni irányításában vesz majd részt.

"Örömmel jelenthetem be, hogy Giancarlo Bruno nálunk tér vissza a WTCC-be, hivatalosan csapatigazgatói minőségben, feladata pedig elsősorban az lesz, hogy a hétvégék során a csapat irányításában segítsen" - idézi Marianit az 'Omnicorse'.

Ez egyben az is jelenti, hogy az olasz televízió F1-es közvetítései a jövőben Bruno nélkül mennek tovább, a két feladat ugyanis nem egyeztethető össze.

A Hondára egyébként ráfér a szervezeti megerősítés, a tavalyi évben több problémás eset is volt náluk a hétvégék során. Ki ne emlékezne például a suzukai második futamon történt elképesztő kavarodásra. Azzal, hogy Mariani vállát kevésbé nyomja majd a szervezés terhe, talán kiküszöbölhetők a hasonló esetek.

Egy dolog biztos, Bruno érkezésével nem lesz csöndesebb a Honda-box... :) :)

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások