WTCR - Fotón az új Honda... egy része
Fotón az új Honda... egy része

Fotón az új Honda... egy része

LantiLanti
2014/01/22 23:32

Honda_14_reszlet

A Hondánál valami miatt nagyon élvezik, hogy vonósnégyest játszanak az idegeinken... Két napja megy az új Civic első nagyszabású tesztje Spanyolországban, de egyelőre semmi. Nincs egy homályos fotó, egy remegő kézzel a bokrok mögül készített videó. Továbbra sem lehet halvány fogalmunk arról, miként fest az új technika.

Mostanában naponta bombázom őket levelekkel, próbálom felhívni a figyelmüket arra, hogy a magyar közönség számára minden apróbb rezdülés fontos, ami a Honda háza táján történik, a válasz ugyanaz. Az európai vezetőség szívesen küldene képet, infót, de a döntések Japánban születnek, és ott a szigor az úr.

Persze lehet, hogy nekik van igazuk, hiszen most kiéheztetnek bennünket, és annál nagyobb lesz az élvezet. Nem tudom, én azért már megnézném az a TC1-es bestiát...

Tiago Monteironak köszönhetően legalább a hátsó traktusra vethetünk egy pillantást. Részben látszik a méretes hátsó szárny - az új szabályok egyik ajándéka - illetve felhívnám a figyelmet a rendkívül ötletes álcafestésre: Honda jelekből áll össze a káoszt.

Egy ideig nézegetjük ezt, aztán próbálkozunk tovább, hátha megesik rajtunk a szívük, és egy lazább sörözős este során pattintanak egy normális képet. Elvégre a Citroënt már rengeteget láttuk, most már Hondát akarunk!!

Fotó: Tiago Monteiro

Hozzászólások