WTCR - Fordokkal jönne a Onyx?

Fordokkal jönne a Onyx?

LantiLanti
2014/02/18 16:37

Továbbra sincs hivatalos információ a bő egy hónapja bejelentett Onyx-program kapcsán, ám itt-ott elejtett félhírekből szépen lassan kezd összeállni a kép. A WTCC Blog is megírta nemrég, hogy Pepe Oriolát és Colin Turkingtont is hírbe hozták Mike Earle új csapatával.

Közülük az északír már biztosan nem szerződik a WTCC titokzatos újoncához, nemrég ugyanis aláírt a West Surrey Racinghez, akikkel a BTCC-ben versenyez majd. A bejelentéskor pedig elejtett egy félmondatot, ami érdekes lehet az ex-forma-1-es istálló kapcsán.

"Több lehetőséget is megvizsgáltam a tavalyi év végén, köztük volt egy Ford-program is a világbajnokságon..." - idézte Turkingtont a Belfast Telegraph.

Kezd tehát tisztulni a pocsolya. Turkingtont hírbe hozták az Onxy-szal, ő pedig egy olyan WTCC-s programot fontolgatott, amelyben Forddal versenyezhetett volna. Mike Earle csapatáról pedig eddig is gyanították, hogy Fordokkal indulhat a világbajnokságon, hiszen korábbi istállója, az Arena Motorsport is végig hű volt ehhez a márkához.

Ettől azért még senkinek ne szökjön fel a pulzusa, a WTCC Blog információi szerint ugyanis egyelőre nagyon gyerekcipőben jár az Onyx-projekt, könnyen lehet, hogy csak év közben csatlakoznak a mezőnyhöz.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások