WTCR - Felügyelői döntések

Felügyelői döntések

LantiLanti
2012/10/20 17:27

Több felügyelői határozat is született a szabadedzések és az időmérő edzés után; a testület többek között foglalkozott Michelisz Norbi és Tom Coronel ütközésével is. A dokumentumból kiderült, hogy a felügyelők egyeztetésre behívatták a két pilótát és képviselőiket is, valamint megnézték az eset videó felvételeit. Ezt követően úgy határoztak, hogy nincs szükség további intézkedésre.

Zsebbe kell nyúlnia Engstler papának, miután két versenyzője és Ő maga is pénzbüntetést kapott. A csapatfőnök 250 eurót kénytelen fizetni, mert az FP2-ben kétszer is ráment a boxutca kijáratánál található fehér vonalra. A szívó kétezres BMW-t vezető Maszaki Kano 850 európai közös fizetőeszközzel rövidítette meg főnökét, miután a megengedett 60 helyett 77 km/h-val ment a boxutcában. Charles Ng még rajta is túltett, őt kétszer meszelték el gyorshajtásért, egyszer 81-el, egyszer pedig 85-el száguldozott. Ő 2300 euróval járulhat a kasszához.

Fehér vonal átlépésért 250 eurót fizethet Alex MacDowall is, a legsúlyosabb büntetést viszont René Münnich kapta. A német pilóta SEAT-ján a hasmagasság nem felelt meg az előírásoknak, ezért az összes időmérős eredményét törölték, amit helyi idő szerint 15:37 előtt futott.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások