WTCR - Esküvő és harmadik hely

Esküvő és harmadik hely

LantiLanti
2012/09/04 21:35

A nyári szünet jó hatással van a WTCC-s pilóták szerelmi életére, Rob Huffal nagyjából egy időben Darryl O'Young is feleségül vette kedvesét, Ambert. Ettől pedig annyira lendületbe jött, hogy kategória  harmadik lett a hétvégi Sepangi 12 órás GT versenyen. A hongkongi pilóta az LKM Racing színeiben egy Porsche 911-el ment. Csapattársa volt az istálló főnöke, Alan Siu, valamint a japán Keita Sawa. A trió 309 kört tett meg a sepangi pályán, és dobogóra állhatott a Pro-Am (profi-amatőr) kategóriában.

"Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségem volt elindulni ezen a futamon, amíg a nyári szünet miatt nincs versenyem a SEAT-tal. Az elmúlt négy évben ez a harmadik dobogós helyezésem itt, úgyhogy örülök, hogy jó eredményhez segítettem a csapattársaimat. Közben pedig nagyon várom már az amerikai WTCC futamot. Sonoma egy különleges helyszín számomra, többször is mentem ott még Forma-Forddal és Forma-Renault-val" - mesélte O'Young.

Ehhez még annyit tennénk csak hozzá, hogy "health, wealth, happyness, Darryl!" O'Young egyébként nem olyan exhibicionista, mint Huffy, csak két fotót találtunk az esküvőről.

Fotó: Ian Mar

Hozzászólások