WTCR - Elkészült Michelisz Norbi autója!!!
Elkészült Michelisz Norbi autója!!!

Elkészült Michelisz Norbi autója!!!

LantiLanti
2014/04/02 13:34

Michelisz_honda_feher_1

A JAS tartotta magát legutóbbi ígéretéhez, és ma délelőtt végre elkészült Michelisz Norbi új TC1-es Hondájával. A Zengő Motorsport hivatalos honlapja szerint az 2014-es Civic nemrég gurult ki az olasz csapat arlunoi főhadiszállásáról, és már útban van a tesztpálya felé.

A tervek szerint először Gabriele Tarquini meg vele néhány installációs kört (neki van tapasztalata az autóval), azután pedig végre Norbi és a csapat is birtokba veheti a nagyon várt szekeret.

Természetesen az első teszt még nem a teljesítmény hajszolásáról szól majd, a fiúk igyekeznek minél gyorsabban megismerkedni az autóval, és Norbi számára is a barátkozás lesz az első számú feladat.

Ma délután tehát kezdetét veszi a shakedown, holnap pedig jöhet egy tartalmasabb teszt. Nem sok, de ahogy már mondtam, ezzel is sokkal beljebb leszünk, mint egy éve, amikor gyakorlatilag Monzában kapták meg az autót a magyarok.

Bizakodjunk, hogy ha van is probléma az autóval (biztos, hogy lesz, minden új versenyautóval van), az a következő két nap során kijön, és még lesz idő megjavítani. Jó lenne végigmenni mindkét marrakeshi futamon, és gyűjteni pár pontot.

A nap során igyekszünk további információkat szerezni, de nem mindig könnyű...

Michelisz_honda_feher_3

Michelisz_honda_feher_4

Michelisz_honda_feher_2

Fotó: Zengő Motorsport

[ad#2]

Hozzászólások