WTCR - Egy dögös All-Inkl.com Audi
Egy dögös All-Inkl.com Audi

Egy dögös All-Inkl.com Audi

LantiLanti
2013/10/15 23:46

All_Inkl_Audi_RaliX

Én lennék  a legboldogabb, ha arról számolhatnék be, hogy a fotón látható szépséges Audi a WTCC-ben indul majd 2014-ben, de sajnos nem tehetem. A négykarikás szörnyetegnek annyi köze van a Túraautó VB-hez, hogy az All-Inkl.com Racing keze munkáját dicséri.

Ha csak az Audi elejére koncentrálunk, még akár pályaautónak is nézhetnénk, elég szépen leültették (azért nem eléggé), és mutatósak a kiszélesített kerékjárati ívek is. A méretes hátsó légterelő azonban egyből elárulja, hogy ezt az autót bizony ralikrosszra tervezték.

Néhány hete már tudjuk, hogy a német All-Inkl.com Racing nincs könnyű helyzetben. Hosszú távra terveztek a WTCC-vel, és a SEAT partnereként akartak versenyezni, ám a spanyol márka egyelőre halasztotta az új León megépítését.

Így aztán az a faramuci helyzet állt elő, hogy René Münnich csapatának lenne pénze a WTCC-re, csak éppen autót nehéz szerezni, és ami van, azt aranyárban adják.

Marc Basseng csapatmenedzser korábban már utalt arra, ha nem találnak épkézláb technikát 2014-re, akkor az All-Inkl.com kihagyhatja a következő WTCC szezont, és inkább az új Ralikrossz Világbajnokságra koncentrálhat.

Nem vagyok biztos benne, hogy most akkor tutira el kell kezdenünk búcsúzkodni Rob Huff jelenlegi csapatától, elképzelhető valamiféle köztes megoldás is. Mondjuk, hogy csak 1-2 autóval maradnak a WTCC-ben, Münnich pedig visszatér a ralikrosszba. Remélhetőleg hamarosan okosabbak leszünk.

Fotó: All-Inkl.com Racing

Hozzászólások