WTCR - Dusan Borkovic is tesztelt
Dusan Borkovic is tesztelt

Dusan Borkovic is tesztelt

LantiLanti
2014/03/31 15:06

Borkovic_teszt_4

Hugo Valente mellett a Campos Racing szerb pilótája, Dusan Borkovic is megismerkedhetett a TC1-es Chevrolet Cruze-zal a spanyol csapat legutóbbi két tesztjén Belgiumban és Franciaországban. A 207 cm magas versenyző először Spában majd a WTCC idei második fordulójának otthont adó Paul Ricardon ült először az erősebb, nagyobb és agresszívabb megjelenésű autóban.

Borkovic számára nem teljesen ismeretlenek az RML által gyártott autók, tavaly az ETCC-ben egy szívó 2.0 literes Cruze-zal versenyzett, és futamot is tudott nyerni.

A 29 éves pancsovai (dél-bánáti városka) születésű pilóta érkezése több szempontból és mérföldkő a WTCC történetében. Egyrészt először indul szerb versenyző a Túraautó Világbajnokságon, másodszor pedig sosem találkozhattunk még 207 cm magas résztvevővel.

"Ma van a szezon előtti felkészülés utolsó napja, és boldog vagyok, hogy élőben is kipróbálhattam az autót. Legközelebb Marrakeshben találkozom a Chevyvel. Óriási gratuláció az RML-nek és a NIS Petrol by Campos Racingnek a kiváló munkáért. Ti vagytok a legjobbak" - írta Borkovic a neten.

A szerb egy napot tesztelt Spa-ban és kettőt Le Castellet-ben, ráadásul mindkét alkalommal saját autóját használhatta. Az RML tényleg nem viccelt, még két hét van Marrakeshig, és már csak az All-Inkl.com autó adósak az első teszttel.

Egy rövidke videó a tesztről:

És még néhány fotó:

Borkovic_teszt_2

Borkovic_teszt_5

Borkovic_teszt_3

Borkovic_teszt_1

Fotó: Dusan Borkovic

[ad#2]

Hozzászólások