WTCR - Dobogón a Zengős SEAT

Dobogón a Zengős SEAT

LantiLanti
2012/09/10 10:40

Nagy hullámvasutazás után végül kiváló eredményt ért el a Barcelonai 24 óráson a Zengő Motorsport. A csapat ezúttal visszatért a gyökerekhez, ismét előkerült a SEAT León, amivel az A3T kategóriában álltak rajthoz. Volt ezen a versenyen minden, reméljük részletesen is megírja valaki, aki ott járt a helyszínen. Az viszont itthonról is látszik, hogy a csapat nagyszerűen szerepelt.

51 autó kezdte meg a Barcelonai 24 órást, ebből 40 célba is ért. Ezt csak azért emelem ki, hogy nehogy valaki azt gondolja, kipotyogtak az emberek a magyarok elől. Bár egy hosszútávú versenyen abban sem lenne semmi szégyellni való. Aki ismeri az endurance-t, az tudja, itt nem mindig a leggyorsabb győz. De akkor a lényeg: a Zengő Motorsport négyese saját kategóriájában dobogóra állhatott, második lett, és az abszolút értékelésben is befértek az első tízbe, nyolcadikok lettek. Az utolsó etap végén pont annyi benzin maradt a kocsiban, hogy eljusson a parc fermébe. Bocsánat, így kell pontosan számolni! :)

Ezúton gratulálunk Zengő Zolinak, Horváth Tamásnak, Kismarty-Lechner Gábornak és Kontra Györgynek. Szép volt, fiúk! Köszönjük a csapat szerelőinek az egész hetes kitartó munkát, Szabó Ildikónak a folyamatosan érkező információkat. És úgy általánosságban mindenkinek, aki hozzátett valamit ehhez a sikerhez! Nemsokára Sonoma!

Hozzászólások