WTCR - D'Aste új overálja

D'Aste új overálja

LantiLanti
2012/09/21 17:22

Stefano D'Aste ismét lecsapott, és mindenkit megdöbbentett, amikor tegnap bemutatta új, a sonomai hétvégére készíttetett tűzálló overálját. Az olasz pilóta, aki jelenleg harmadik a Yokohama kupában, ezúttal az amerikai nemzeti színekbe öltözik majd, azaz lesznek rajta szép piros csíkok és fehér csillagok is.

D'Aste egyébként is szereti a fura tűzállókat, eddigi versenyruhája egy szmokingot mintázott, az olasz zászlónak megfelelően színezve. A Wiechers csapat pilótája egyszer már a dobogót is megjárta ebben, amikor győzött a Salzburgringen. Egy bevállalós pilótához viszont kell egy hasonló gyártó is. D'Aste az OMP-ben társra talált.

"Az én fejemből pattant ki. Korábban, amikor motorversenyző voltam, valami hasonlót csináltunk minden versenyen. Az egyik alkalommal ilyen, a másik alkalommal más festésű bukót használtunk. Olyan volt ez is, mint egy verseny, ahol az a cél, hogy minél viccesebb dolgot találj ki" - mesélte D'Aste a fura ruhák történetét.

Ami a "fejvédőt" illeti, egyelőre nincs homologizáltatva, úgyhogy D'Aste kénytelen lesz a megszokott bukójában versenyezni. :)

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások