WTCR - Citroen sajtótájékoztató élőben
Citroen sajtótájékoztató élőben

Citroen sajtótájékoztató élőben

LantiLanti
2013/12/16 11:03

Citroen_racing_logo

Elérkezett a nap, ma rendezik Versailles-ban a Citroen Racing nagyszabású sajtótájékoztatóját, amelyen bejelentik a komplett WTCC-s és WRC-s programot, így többek között Yvan Muller és Sebastien Loeb csapattársát is.

Mivel Versailles messze van, és egyébként is barátságtalan az idő (arról nem is beszélve, hogy sokan dolgoznak), marad egy alternatív megoldás: a Citroen az interneten élőben közvetíti az eseményt.

A sajtótájékoztató 14:30-kor kezdődik, a közvetítést pedig ITT érhetitek el.

Várakozásaink szerint José Maria López lesz a francia márka harmadik WTCC-s versenyzője, aki tegnap drámai körülmények között maradt le az argentin Top Race V6 sorozat bajnoki címéről.

A hétvégét megelőzően López vezette az összetettet, két pont előnnyel Augustine Canapino előtt. A korábbi Renault F1 tesztpilóta nagy küzdelemben megnyerte az idényzáró futamot, ám a leintést követően a felügyelő úgy döntöttek, négy körrel a leintés előtt szabálytalanul előzte meg Canapinot, amiért büntetés jár.

A győzelem így riválisáé lett, amivel pontazonosság alakult ki az összetettben, ám Canapino egyel többször nyert idén (3-2), így egyhuzamban negyedszer is ő lett a sorozat bajnoka.

Információink szerint Lópezt ezt követően magángéppel vitték Párizsba, hogy jelen lehessen a mai sajtóeseményen, illetve előtte aláírhassa szerződését a Citroennel.

Fotó: Citroen Racing

Hozzászólások