WTCR - Citroen: buli után teszt
Citroen: buli után teszt

Citroen: buli után teszt

LantiLanti
2013/11/20 14:57

Loeb_citroen_teszt

Visszafogottabb ünneplés várható idén szilveszterkor a Citroen Racing alkalmazottaknál, a WTCC-re készülő csapat ugyanis rövid józanodási határidőt adott a dolgozóknak. Sebastien Loeb elmondása szerint az újév harmadik napján máris egy teszt vár rájuk az új C-Elysée S2000-el.

A Citroen már az ősz folyamán is intenzíven dolgozott az új autón, a Hungaroringen, Valenciában és Monzában is komoly, többnapos tesztet tartottak. A tempó pedig továbbra sem csökken, azt sem tartom kizártnak, hogy november végén vagy december elején még egyszer tiszteletüket teszik valamelyik még használható állapotban lévő pályán. Január harmadika viszont tutifix.

"Akárcsak minden évben, a karácsonyt a családdal töltöm, az újévet pedig egy jó kis partival és a barátaimmal ünneplem. Január elején talán még belefér majd egy kis síelés, aztán jöhetnek a tesztek. Elég korán kezdjük az évet, az első teszt január 3-án lesz, úgyhogy rövidre szabták a szünetet" - mondta Loeb a 'redbull.com'-nak.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Honda és a Citroen január végétől kezdődően négy közös tesztet tart, sorrendben Alcanizban, Barcelonában, Valenciában és Vallelungában.

Fotó: Citroen Racing

Hozzászólások