WTCR - Borkovic bunyóval készül
Borkovic bunyóval készül
Fotó

Borkovic bunyóval készül

LantiLanti
2014/06/03 19:17

Minden autóversenyzőnek megvan a maga módszere, amely alapján igyekszik fizikálisan a legjobb állapotba kerülni a futamok előtt. Michelisz Norbi például az átlag szemlélő számára igencsak furcsa gyakorlatokat végez Matics Zsolttal, a Fit4race program megalkotójával, Tiago Monteiro rendszeresen fotózza magát a konditeremben (és közben edz is :D), Gianni Morbidelli és Tom Chilton pedig rendre körbefutja az adott versenypályát a hétvége előtt.

A lényeg ugyanaz, ezen a szinten már hátrány, ha valaki nincs megfelelő kondiban, hiszen csak egy felkészített szervezet képes 100%-on koncentrálni a sprintversenyek minden egyes másodpercében.

Dusan Borkovic úgy tűnik, Moszkva előtt némi agresszivitást is szeretett volna magába szívni (nem mintha nagyon szüksége lenne rá), a szerb pilóta ugyanis egy kis kesztyűzéssel készült az oroszországi versenyre.

Egy biztos, nem szeretnék ringbe szállni vele, neki ugyanis pont ütőmagasságban lenne a fejem, én viszont csak sámliról érném el az övét. És ezzel a legtöbben így vagyunk. :)

Borkovic_box_3 Borkovic_box_2

Hozzászólások