WTCR - BMW: büszkék vagyunk Norbira

BMW: büszkék vagyunk Norbira

LantiLanti
2012/10/11 20:54

A sonomai WTCC hétvége után beszélgettünk Michelisz Norbival, aki elmesélte, hogy Amerikában váltott pár szót a BMW motorokért felelős mérnökével, sőt, Dominik Greiner, a Wiechers Sport vezetője is leült a bajorokkal, és mindketten úgy értesültek, hogy a télen egy komolyabb motorfejlesztési csomag érkezhet Münchenből a 320 TC-hez. Ezt a BMW Motorsport részéről úgy ahogy meg is erősítették, bár a sajtófőnök nyilatkozata elég általános volt ahhoz, hogy ne oszlassa el minden kételyünket.

"Rendszeresen végzünk motorfejlesztési munkákat, melyek elsősorban a megbízhatóság növelését célozzák. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfeleink a lehető legversenyképesebb csomaggal szerepelhessenek a bajnokságba. Úgy érezzük, hogy ez idén sikerült, hiszen Michelisz Norbert vezeti a Yokohama kupát, és mi nagyon büszkék vagyunk a teljesítményére" - nyilatkozta a Túraautó Hírblognak Ingo Lehbrink, a BMW Sportkommunikációs vezetője.

Egyelőre tehát várnunk kell a konkrétumokra, és csak remélni tudom, hogy rutinfejlesztés helyett tényleg valami ütőssel állnak elő Münchenben.

Fotó: zengomotorsport.hu

Hozzászólások