WTCR - Bennani türelmetlen
Bennani türelmetlen

Bennani türelmetlen

LantiLanti
2014/04/04 09:14

Bennani_honda_teszt

Michelisz Norbi mellett tegnap végre Mehdi Bennani is kipróbálhatta a 2014-es Honda Civicet az észak-olaszországi Cervesina versenypályáján. A marokkói pilóta és csapata, a Proteam Racing tavaly ősszel jelentette be, hogy BMW-ről Hondára vált, és most volt először lehetőségük első kézből tapasztalatokat szerezni az autóval.

Mivel rendkívül kevés idő maradt hátra a marrakeshi idénynyitóig, Bennani is csak visszafogottan körözgetett a hófehér Civic-kel, a teszt elsősorban arról szólt, hogy a pilóta és a csapat is megismerje az autót, illetve leellenőrizzék, nem maradt-e egy komolyabb rendszerhiba az összeszerelés után.

"Csak egy rövid tesztre volt lehetőségünk, de nagyon jól éreztem magam. Már türelmetlenül várom, hogy vezethessem ezt az autót Marrakesh utcáin" - mondta Bennani az 'fiawtcc.com' oldalnak.

A tesztet követően az autókat Livornoba szállítják, ahol hajóra teszik őket, hiszen a hét elején már Marokkóban kell lenniük. Egy hét múlva ilyenkor pedig már az első teszt időpontját fogjuk várni, mi is türelmetlenül.

Fotó: WTCC Media

[ad#2]

Hozzászólások