WTCR - Bennani tesztelhet Marrakesh előtt
Bennani tesztelhet Marrakesh előtt

Bennani tesztelhet Marrakesh előtt

LantiLanti
2014/03/10 16:41

Bennani_honda_sajtaj

Alessandro Mariani, a Honda gyári programjáért felelős JAS Motorsport első ember a Motorsport-Total-nak elmondta, mindenképpen szeretné, ha a márka idén szerződtetett új privát versenyzője, Mehdi Bennani tesztelhetne az új Civic-kel az idénynyitó hétvége előtt.

A bajnokság és a marokkói pilóta számára is rendkívül fontos, hogy jól sikerüljön a marrakeshi rajt, hiszen Bennani hazai közönség előtt szerepel majd, és az afrikai ország közönsége a magyarokhoz hasonlóan imádja a WTCC-t.

"Reményeink szerint két héttel a szezonkezdet előtt készen lesz az autó, és így még marad lehetősége egy tesztre. Sajnos nagyon későn kaptuk meg az új szabálykönyvet, így ennél gyorsabban nem tudtunk végezni a folyamatokkal" - idézi Marianit a Motorsport-Total.

Ez akár biztató hír is lehet Michelisz Norbi és a Zengő Motorsport számára, hiszen korábban úgy értesültünk, a Honda Bennanihoz képest kiemelten kezeli a magyar projektet. A program rendkívül szoros lesz, ám ha március végére elkészül a zengős Honda, akkor egy rövid shakedown még beleférhet, ami a tavaly látottak alapján igen sokat jelentene.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások