WTCR - Bejelentették az első vila reali szabadkártyást
Bejelentették az első vila reali szabadkártyást
Fotó: fiawtcr.com

Bejelentették az első vila reali szabadkártyást

LantiLanti
2018/05/23 22:56

A 30 éves, vila reali születésű Edgar Florindo lesz az egy hónap múlva esedékes portugáliai WTCR forduló egyik szabadkártyása, akinek ez lesz a bemutatkozás a nemzetközi túraautós porondon.

A portugál versenyző tavaly az együtt futó TCR Iberico és TCR Portugal bajnokságban versenyzett a Speedy Motorsport SEAT Leónjával, és két győzelmet is szerzett hazája bajnokságban. Legutóbb az idényzárón, Portimaoban nem talált legyőzőre. Mindkét sorozatban az összetett negyedik helyén zárt

Florindo ezúttal is egy Cupra TCR-t vezet majd (egy átnevezett SEAT-ot), melynek felkészítését a TCR Internationalból is ismert Veloso Motorsport végzi majd. Szabadkártyásként a BoP és ballaszttáblázat által meghatározott súly tetejében plusz 20 kilót kap az autóba.

"Nincsenek konkrét céljaim, de elszánt vagyok, és szeretném a legtöbbet kiadni magamból ezen a pályán és ennek a városnak. Tisztában vagyok a felelősségemmel, hogy egy nemzetközönség előtt kell képviselnem azt a várost, amely annyi nagyszerű versenyzőt adott nekünk. Hiszem, hogy elszántsággal, kemény munkával és a vila reali közönség támogatásával jó eredményekre lehetek képes" - fogalmazott Florindo. 

A vila reali fordulóra június 23-24 között kerül sor, és először láthatjuk majd a joker kör működését TCR autókkal.

Hozzászólások