WTCR - Barth különleges felkészülése

Barth különleges felkészülése

LantiLanti
2012/11/13 12:58

Fredy Barth számára az év egyik legfontosabb pillanata következik, Makaón ugyanis szeretné lerázni magáról a rossz emlékeket, és két eredményes futamot akar a SEAT Leónnal. A svájci pilóta tavaly súlyos balesetet szenvedett az egyik edzésen, agyrázkódása lett, és enyhe füstmérgezést kapott, ami miatt végül nem tudott rajthoz állni a vasárnapi versenyeken. Barth nem a szokványos módon készül a makaói visszatérésre.

"A sikerhez arra van szükség, hogy fitt és kipihent legyél, ezért Sanghaj után megspóroltam magamnak egy visszautat Európába, és Ázsiában vertem fel a sátram. Igyekeztem a lehető legjobban kipihenni magam az idényzáró makaói futamra. Így megszabadultam egy csomó idegeskedéstől, valamint az időeltolódás és a klímaváltozás jelentette problémáktól. Találtam egy helyet Thaiföldön, aminek nagyon hasonló az időjárása Makaóhoz, és ezt tökéletes volt az ideiglenes irodám felállításához."

A munka mellett azért a kikapcsolódásra is nagy hangsúlyt helyezett Barth, aki nem csak becsületből megy Makaóra, hanem azért is, hogy bizonyítson a leendő szponzorok előtt.

"Egy keveset ugyan dolgoznom is kellett, de összességében elég nyugodt volt a program. Napi két edzés, és rengetek szabadtéri sport: kajakozás, kerékpározás és hegymászás az Ang Thong Nemzeti Parkban. Fizikálisan és mentálisan is sikerült kipihennem magam, és már nagyon várom a találkozást a mezőnnyel, az európai vendégeimmel és ezzel a különleges utcai versenypályával" - zárta Barth.

FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.

Fotó: Fredy Barth

Hozzászólások