WTCR - Karácsonyi zengős gokartozás

Karácsonyi zengős gokartozás

LantiLanti
2012/12/29 16:16

Bár a WTCC szezon rajtja még odébb van, a Zengő Motorsport tagjai nem bírtak magukkal, és egy kis karácsonyi kergetőzéssel emlékeztek a 2012-es szezonra. Michelisz Norbi ezt írta a Facebookon az eseményről:

"Mivel nagyon viszketett már a tenyerünk, ezért tegnap este zártkörű karácsonyi gokartozást tartottunk a Silverkartban, méghozzá a csapattal közösen! Ezúttal ugyan 10,5 lóerővel kellett beérnünk, de a versenyszellem így is előbújt mindenkiből, egy WTCC-s repülőrajtot megszégyenítő adok-kapok ment a futamok alatt.

A fiúknak köszönjük, hogy eljöttek, a Silverkartnak meg azt, hogy most is profi és jól szervezett hátteret adtak a mókához, mindannyian jól szórakoztunk.

Nekünk ez volt az idei utolsó találkozónk, de nemsokára úgyis hallotok felőlünk, addig pedig mindenkinek Boldog Újévet Kívánunk az egész csapat nevében!"

A Silverkartban Wéber Gabi mérnöke, Bári Dávid bebizonyította, hogy nem csak beállítani tudja a szekeret, de vezetni is, három tizedet adott versenyzőjének, és ötöt a WTCC privát bajnokának. Legalábbis ezt olvashatjuk a hivatalos eredménylistán. Ám mint azt Dávid elmesélte Norbi egy karácsonyi jótékonykodás keretében az utolsó menetben gokartot cserélt Gabi mérnökével, és leggyorsabb körét Dávid járgányával, illetve neve alatt futotta meg. :)

A szerelőgárdát Seres Roland képviselte legütősebben egy negyedik hellyel. Ami Norbi versenymérnökét, Bári Gergelyt illeti, Ő magára vállalta a versenybeállítások tesztelését, ezért egy körön nem lehetett annyira gyors, mint a többiek. :) :) Ám hálából Norbiék felengedték a dobogó tetőfokára... :)

FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.

Fotó: Michelisz Norbert, Silverkart (a kiemelt fotó nem a zengős gokartozáson készült!)

Hozzászólások