WTCR - Azcona maradni akar a Zengő Motorsportnál, és jövőre a bajnoki címért harcolna
Azcona maradni akar a Zengő Motorsportnál, és jövőre a bajnoki címért harcolna
Fotó: fiawtcr.com

Azcona maradni akar a Zengő Motorsportnál, és jövőre a bajnoki címért harcolna

LantiLanti
2020/11/13 12:38
A hétvégén zárul a 2020-as WTCR Túraautó Világkupa szezon, így egyre gyakrabban kerülnek elő a jövőt firtató kérdések. A két hete hazai pályán futamot nyerő Mikel Azcona például egész biztató dolgot mondott.

A spanyol versenyző, aki jelenleg hatodik az összetettben, és matematikailag akár még akár bajnok is lehet, kerek perec kijelentette, jövőre is maradni akar Zengő Zoli csapatánál. 

"A WTCR-ben szeretném folytatni a Zengő Motorsporttal és a Cupra León Competiciónnal. 2021-ben az összes idén megszerzett tapasztalatot felhasználva készen állunk majd arra, hogy a győzelemért harcoljunk" - mondta Azcona.

Az egyik legnagyobb spanyol sportlapnak, a Marca-nak nyilatkozva pedig úgy fogalmazott, az idei évet felkészülésnek szánták, jövőre viszont cél a bajnoki cím. 

Közben úgy tűnik, a Zengő Motorsport is készül a 2021-es folytatásra, a csapat autói ugyanis megjelentek az egyik legnagyobb használt versenyautókat hirdető internetes oldalon. Azaz Zengő Zoliék jövőre vadonatúj Cuprákkal szeretnének nekivágni a szezonnak. 

Támogatói szempontból is nagyon fontos volt a két héttel ezelőtti győzelem, és nagyon fontos lenne egy remek záró hétvége is. Két sikeres spanyolországi forduló után a szponzorok is nagyobb kedvvel áldozhatnak a csapatra 2021-ben, és talán Cupra Racing is határozottabban odaállhat a Zengő Motorsport mögé, ha kézzel fogható eredményekkel lehet ezt indokolni a vezetőség felé. 

Hozzászólások