WTCR - A Zengősök jót mentek, Micheliszre és Tassira viszont még több munka vár
A Zengősök jót mentek, Micheliszre és Tassira viszont még több munka vár
Fotó: fiawtcr.com

A Zengősök jót mentek, Micheliszre és Tassira viszont még több munka vár

LantiLanti
2020/10/31 11:31
Délelőtt fél 11-kor megrendezték a második szabadedzés a WTCR spanyolországi versenyhétvégéjén, ahol viszonylag keveset változott az összkép a reggelhez képest.

Ezúttal is az Audik és a Lynk & Co-k voltak a legerősebbek, a Hyundai szekerét Gabriele Tarquini tolta a legerősebben, a magyarok közül pedig azok mentek igazán jól, akiktől erre talán kevésbé számítottunk.

Bár záporoztak a pályaelhagyás miatti törlések, Mikel Azcona végre megvillant egy hatodik hellyel, Boldizs Bence pedig megint felülírt minden várakozást, és egy kiváló 11. eredménnyel zárta az FP2-t. 

Michelisz Norbi viszont úgy tűnik, még mindig nem találta meg a számára megfelelő beállítást. A szerelők az utolsó percekben is állítottak az autóján, és valószínűleg nem jött jól számára a piros zászló (Jean-Karl Vernay elhagyta az egyik kerekét). A világkupa-győztes végül 13-ként zárt, miközben ugyanezzel az autóval Gabriele Tarquini negyedik, Luca Engstler pedig kilencedik lett.

Egyelőre Tassi Atika sem találja a megoldást a Motorland Aragonon, a 19. időt futotta, igaz, a márkatársak sem jutottak sokkal messzebb, Esteban Guerrieri 12., Nestor Girolami pedig 14. lett. 

Kismarty-Lechner Gábor közel egy másodpercet faragott a hátrányából az FP1-hez képest, és az időmérő edzés előtt 1.9 tizedre van Nicolas Baerttól. 

Az FP2 végeredménye:

FP2-motorland-2020.jpg

13:15-kor következik az időmérő edzés, de sajnos addigra elkezdődik bécsi tenisztorna elődöntője, úgyhogy marad az Eurosport Player. 

Hozzászólások