WTCR - Anett a fedélzeten

Anett a fedélzeten

LantiLanti
2012/06/05 02:14

Március negyedike, hétfő történelmi nap volt a Túraautó Hírblog életében, először került ugyanis ki olyan cikk, amit nem én (Lanti) írtam. (Kivéve persze a más helyről forrásmegjelöléssel átvett írásokat). Tavaly augusztus óta próbáltam egyedül cipelni a feladatot, de mára - hála Istennek - odáig jutottunk, hogy ez egyre nehezebben ment, egyre többször fordult elő, hogy egyes híreket csak késve tudtam kitenni.

A vasárnapi Túraautó rádióközvetítés szünetében aztán egymásra találtunk Kőváry Anettel. Kiderült, hogy miközben nekem segítségre van szükségem, Ő éppen azon morfondírozott, hogy hogyan mondja meg, ha igényt tartok rá, nagyon szívesen írna a blogra. Egy szó mint száz, a jövőben az Ő cikkeit is olvashatjátok majd a wtccblog.hu oldalon.

Anett teljesen belezúgott a WTCC-be, sok pilótával összebarátkozott a hétvégék során, így olyan infókat is szállít majd, amikhez nélküle nem nagyon jutnánk hozzá. Egy dögös csajnak mindenki szívesebben nyilatkozik, mint egy kopasz pasinak... :) Egy szó, mint száz, üdv a fedélzeten, Anett!!

Hozzászólások