WTCR - Akarsz egy paddock belépőt?

Akarsz egy paddock belépőt?

LantiLanti
2014/04/29 19:23

Belepok

Idén nyáron ünnepli harmadik születésnapját a WTCC Blog, és akik a kezdetektől fogva velünk vannak, pontosan tudják, eddig még egyszer sem szerveztünk Facebook játékot azért, hogy a többen kövessetek minket. Ennek igen egyszerű oka van: célunk, hogy csak olyanok csatlakozzanak az oldalhoz, akiket tényleg érdekelnek az itt megjelenő hírek.

Most viszont kivételt tesztünk, hiszen kaptunk egy visszautasíthatatlan ajánlatot a Lada Sport Lukoil csapattól. Vagy ahogy ők fogalmaztak Osliktól, a csapat kabalaállatkájától. :)

Szóval a lényeg: van 80 azaz nyolcvan darab háromnapos VIP belépőnk a hungaroringi hétvégére, és még hozzá 30 Lada Sport Lukoil sapkánk. És mivel nincs harminc fejünk, de 80 felé sem tudunk osztódni,  ezt mind kisorsoljuk egy hét alatt, úgyhogy most lehet igazán kaszálni a WTCC Bloggal.

A játék pofonegyszerű: like és megosztás. Like-olni KÉT oldalt kell, a WTCC Blog és a Lada Sport Lukoil Facebook felületét, megosztani pedig természetesen a napról napra kikerülő Facebook bejegyzéseket (csak azt, ami a játékról szól :D). Nagyon fontos, hogy CSAK az tud részt venni a sorsoláson, aki mindhármat megteszi.

Az eheti árfolyam tehát: két like + egy megosztás = három nap VIP-zés a WTCC hétvégén. És ebből van 80!!! Illetve még harminc sapka, amit a jegyet nyerők között osztunk szét. A WTCC Blogos divat tehát így fest a hétvégén: zengős póló, ladás sapka és VIP jegy a nyakban. :)

Mivel sajnos nem vagyok időmilliomos, különösen a WTCC előtti hétvégén, a nyeremény átvételénél egy kicsit alkalmazkodnotok kell. Csütörtök késő délután bemegyek három órára az Eurosportba (Árpád híd pesti hídfő), és a közelben tudunk találkozni.

Vidéki nyertesek: ha van budapesti ismerős, akkor őt küldjétek, ha nincs, majd privátban megbeszéljük, mi legyen a megoldás.

Játék indul!!!! :)

Fotó: Lada Sport Lukoil

Hozzászólások