WTCR - Olyan ajándékot kapott a WTCR szimpatikus klasszisa, amit nem kell csomagolni
Olyan ajándékot kapott a WTCR szimpatikus klasszisa, amit nem kell csomagolni
Fotó: fiawtcr.com

Olyan ajándékot kapott a WTCR szimpatikus klasszisa, amit nem kell csomagolni

LantiLanti
2020/12/28 09:11
Az ünnepek alatt elárasztották a közösségi médiát a karácsonyfákról, és az alattuk - hol szerényen, hogy hivalkodóan - púposodó ajándékkupacokról készült fotók. 

A WTCR egyik legjobb versenyzője viszont olyan ajándékot kapott, ami - bár púposodás ebben is van - nem igényel külön csomagolást, ellenben túltesz mindenen, amit dobozba lehet tenni.

Illetve - a Jóbarátokból vett bölcsességet alkalmazva: az eredeti csomagolása már kellően tetszetős az ajándékozott számára. :)

Esteban Guerrieri és felesége, Mariela karácsony első napján jelentette be a Twitteren, hogy hamarosan babájuk születik, sőt, azt is elárulták, trónörököst várnak, azaz fiuk lesz. 

"Boldog Karácsonyt mindenkinek! Íme az élet ajándéka számunkra. Fiú érkezik!" - olvasható a spanyol nyelvű üzenetben. 

Abból ítélve, hogy az All-Inkl.com Münnich Motorsport pilótája rövidnadrágban és pólóban állt oda fotózkodni a karácsonyfa mellé, a pár valószínűleg hazautazott Barcelonából, és Argentínában tölti az ünnepeket. 

2019 után ismét Guerrieri lett a legjobb hondás a WTCR-ben, és újra harcba szállhatott a bajnoki címért. Ám akárcsak egy éve Michelisz Norbi ellen, most Yann Ehlracher-vel szemben maradt alul. 

Egymás mellé téve az őt ért balszerencséket - egy motorhiba miatt 39 pontos hátránnyal indította a szezont - így is az argentin volt az év egyik legjobbja, függetlenül attól, hogy ezúttal még az összetett dobogóról is lemaradt. 

A Honda csak januárban jelenti be 2021-es versenyzőit, ám Guerrieri egy korábbi nyilatkozatában erősen utalt rá, hogy jövőre is a japánok pilótája lesz a Túraautó Világkupán. 

Hozzászólások