WTCR - A titokzatos vendég

A titokzatos vendég

LantiLanti
2012/06/07 14:26

A portimaói zengős videók, fotók némelyikén is feltűnt, hiába próbált rejtőzni a kamerák elől. Hol hátulról, hol szemből, hol oldalról bukkant fel a felvételeken a titokzatosnak tűnő vendég, Stefano Favaro.

Talmácsi Gábor egykori menedzserének megjelenésével kapcsolatban azonnal megindultak a találgatások a különböző fórumokon: talán kiszemelte pártfogoltjának valamelyik Zengős versenyzőt, mert – velünk együtt – látja bennük a leendő világbajnokot?

Nos, az összeesküvés-elméletek kedvelőinek rossz hírem van: semmilyen titkos üzleti susmus nincs a háttérben, Stefano látogatásának oka sokkal prózaibb. Egyszerűen kíváncsi volt, hogyan zajlik egy hétvége a narancs-fekete Zengő boxban.

„Zoli már korábban meghívott, de szerettem volna nyugodtan megnézni, hogyan működik a csapat, a sorozat, ezért utaztam Portugáliába. Nagyon, de nagyon jó volt, nagyon tetszett minden” – árulta el titokzatosnak tűnő, de valójában teljesen természetes látogatásának indokát az olasz

motorsportmenedzser. Bár, mint mondja, ezzel a tevékenységével egy időre felhagyott: „Mostanában nem foglalkozom senkivel, mint menedzser, és előreláthatólag ez továbbra is így marad. Most a saját cégeimmel foglalkozom, de nincs kizárva, hogy valamikor visszatérek.”

Stefano és Zengő Zoltán egyébként régóta jó barátok, Zoli annak idején ott volt Valenciában, mikor Talmácsi Gábor megszerezte világbajnoki címét.

Hozzászólások