WTCR - A láthatatlan szezon

A láthatatlan szezon

LantiLanti
2012/11/27 17:00

Az átlag ember számára a Makaó utáni időszak olyan, mintha téli álomra hajtaná fejét a Túraautó Világbajnokság. Az idényzárót követő hetek pörgése szépen lassan alábbhagy, elmaradoznak a hangzatos interjúk, a bombameglepetések. Valójában azonban a háttérben legalább annyira aktívan folyik ilyenkor az élet, mint szezon közben, csak nem verik nagy dobra.

A csapatok lázasan dolgoznak a következő évi költségvetés összekaparásán, egymásnak adják a kilincset a pilóták, és csapatok közben várják, hogy hazaérkezzenek az autók Ázsiából. Mihelyst a hajó befut, életre kelnek a műhelyek is, és elkezdődik a technika felkészítése a tesztekre valamint a következő évadra. Olyan ez, mint egy árnyékszezon, amiből nagyon keveset lát a nyilvánosság.

A modern médiaeszközöknek köszönhetően azonban egyre többször pillanthatunk be a színfalak mögé, leshetünk be a műhelyek kulcslukain. Ezúttal a Lukoil Racing garázsában kattant el pár kép éppen a jó pillanatban, amikor a WTCC első embere, Marcello Lotti ott járt.

Az egyeztetések tehát folynak a háttérben, már csak az a kérdés, hogy ennek van-e köze a Ladához. Azt már korábban megírtuk, hogy a Lukoil Racing eladta két SEAT Leónját René Münnich csapatának, Viktor Sapovalov pedig úgy nyilatkozott a Túraautó Hírblognak, hogy a Lada-Lukoil házasság már fix. Tehát könnyen lehet, hogy a képen látható egyeztetés éppen a Lada leendő szerepvállalásáról szólt.

FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.

Hozzászólások