WTCR - A Bamboo nélkül is lesz hat Chevy
A Bamboo nélkül is lesz hat Chevy

A Bamboo nélkül is lesz hat Chevy

LantiLanti
2014/02/27 15:28

RML_chevrolet_14_proto

Bár a Bamboo Engineering ma hivatalosan is bejelentette, anyagi okokból kihagyja a 2014-es WTCC szezont, a legfrissebb hírek szerint mégis hat új Chevrolet lesz az idei mezőnyben. Az RML korábban ennyi TC1-es autó legyártására tett ígéretet, amiből négy már elkelt, a maradék kettőt pedig a silverstone-i csapat vitte volna.

Az első négy autó a ROAL Motorsporthoz és a Campos Racinghez került, az olasz csapatnál Tom Coronel és Tom Chilton, a spanyoloknál pedig Hugo Valente és Dusan Borkovic lesz majd pilóta.

Neil Hudson szerint azonban a Bamboo kiszállása ellenére sem kell lemondanunk a maradék két Curze-ról, TouringCarTimes újságírója úgy tudja, hamarosan bejelentik a tulajdonosokat is.

Az új Chevyk várhatóan március közepére készülnek el, a ROAL pedig néhány napja már be is jelentette, ott lesz a március végi valenciai kollektív teszten.

De ha már a Bamboonál tartunk, James Nash ma nyilvánosságra hozta, hogy az Audi gyár támogatását élvező Audi-Team WRT színeiben a Blancpain Endurance Series-ben folytatja pályafutását, ahol Frank Stippler és Christopher Mies csapattársa lesz. Aki látott már BES futamot, az tudja, nem járt rosszul.

Fotó: RML Group

Hozzászólások