WTCR - A Bamboo két autót szeretne

A Bamboo két autót szeretne

LantiLanti
2012/09/06 13:13

A Bamboo Engineering, reagálva az elmúlt napokban felmerült aggodalmakra, kijelentette, mindent megtesznek annak érdekében, hogy két autóval állhassanak rajthoz a bő két hét múlva következő amerikai WTCC fordulón. Mint korábban már megírtuk, Pasquale Di Sabatino Curitiba után a sonomai versenyt is kénytelen kihagyni, bár a pontos okot egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A brazil fordulóról betegség miatt hiányzott az olasz, de az sem kizárt, hogy igazából pénzhiány áll a dolgok hátterében.

Curitibában Michel Nykjaer helyettesítette Di Sabatinot, méghozzá remekül, többek között megnyerte a privát értékelést az első futamon. A dán pilóta viszont a sonomai hétvégén foglalt, az amerikai verseny ugyanis ütközik a Skandináv Túraautó Bajnokság utolsó, solvallai állomásával. Az STCC pedig prioritás, hiszen Nykjaer jelenleg a harmadik helyen áll az összetettben, és még esélyes lehet akár a bajnoki cím megszerzésére is.

Egyelőre tehát nem tudni, ki vezetheti a második bamboos Chevrolet Cruze-t, ám Richard Coleman, az istálló főnöke azt megerősítette a TouringCarTimesnak, hogy folynak a tárgyalások a jelöltekkel. A csapat első számú autójában továbbra is Alex MacDowall ül majd, akik jelenleg negyedik a Yokohama kupában.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások