WTCR - 2017-ig Eurosport!!!

2017-ig Eurosport!!!

LantiLanti
2012/09/28 11:50

Nagyon fontos bejelentésre került sor tegnap a Párizsi Autószalonon: az FIA nyilvánosságra hozta, hogy 2017-ig meghosszabbították a szerződést az Eurosporttal, azaz továbbra is a pán-európai sportcsatorna felel majd a túraautó világbajnokság televíziós anyagainak gyártásáért, és közvetítésért. Az Eurosport 2005, azaz a WTCC indulása óta a vb első számú médiapartnerének számít.

A gyártás és közvetítés mellett mára további feladatok kerültek a francia tulajdonban lévő csatornához, egy ideje ugyanis az Eurosport Events felel a bajnokság teljes promóciójáért. Az elmúlt években több fejlődésen is keresztül mentek a WTCC-s közvetítések. 2009-ben próbálkoztak meg először a HD képminőséggel, 2010 óta pedig már az egész szezont nagy felbontásban nézhetik a rajongók. Az elmúlt évek során hagyománnyá vált, hogy a hétvégék programjából az időmérő, a bemelegítő edzés és a két futam is képernyőre kerül, amikor csak lehet élőben. Idéntől pedig az Eurosport Internet TV szolgáltatásán, az Eurosport Playeren már a szabadedzéseket is nyomon lehet követni.

Szintén 2012-re megújult a bajnokság hivatalos honlapja, ami komoly lépést jelentett az új közösségi média felé. A WTCC egyre aktívabb a Facebookon és a Twitteren, a honlapon pedig az írott cikkek mellett több és több videóinterjú jelenik meg.

A következő 5 évben tehát továbbra is számítunk rátok minden WTCC hétvége során az Eurosoport csatornán, és igyekszünk, hogy egyre színvonalasabb, érdekesebb és jobb közvetítés mellett szurkolhassatok Michelisz Norbiéknek. "Maradjanak velünk!" :D :D

Hozzászólások