WTCC - Ülj be Michelisz Norbi mellé a Szlovákiaringen
Ülj be Michelisz Norbi mellé a Szlovákiaringen
Fotó: fiawtcr.com

Ülj be Michelisz Norbi mellé a Szlovákiaringen

LantiLanti
2018/07/11 18:20

A hétvégén a Szlovákiaringre látogat az Oscaro WTCR Túraautó Világkupa, és a promóter egy különleges élménnyel próbál kedveskedni a magyar nézőknek, akik általában nagy számban látogatnak ki a Budapesttől 150 km-re lévő pályára.

Aki az itthoni jegyértékesítő, a gpticketshop.com oldalon keresztül vásárolja meg belépőjét, egy sorsoláson vesz részt, melynek 10 nyertese mehet egy-egy kört Michelisz Norbival egy utcai Hyundai i30 N-ben. Erre a szombati és a vasárnapi nap során is lesz lehetőség.

A jegyárak kifejezetten barátiak, napi 10 euróért az ember felülhet a lelátóra, de bemehet a boxutcába is, miközben a pálya ingyenes parkolási lehetőséget biztosít. Érdekesség, hogy a gyermekek ingyenes belépését nem életkor, hanem testmagasság alapján határozzák meg, a 150 cm-nél alacsonyabb gyerekek belépő nélkül vehetnek részt a rendezvényen.

Fontos információ még, hogy az online megvásárolt jegyeket a pálya pénztáránál karszalagra kell váltani, a biztonsági szolgálat ugyanis csak így engedi be a nézőket.

A programtervezet alapján a szombati nap a pörgősebb, amikor az első futamot, a második időmérőt és a második futamot nézhetik meg a kilátogatók. Vasárnap ellenben már csak a harmadik futamra kerül sor, a magyarok viszont a Michelisz Norbiék mellett a Kamion Európa-bajnokság mezőnyének, és Kiss Norbinak is szurkolhatnak a helyszínen.

Hozzászólások