WTCC - Tom Coronel üzletel
Tom Coronel üzletel
Fotó: Tom Coronel

Tom Coronel üzletel

LantiLanti
2014/12/03 13:17

Tom Coronelnek mindig is jó orra volt a bizniszhez, ezt bizonyítja, hogy hazájában tudtommal több alkalommal is (de egyszer egészen biztosan) az év internetes vállalkozójának választották. Árul ő mindent a neten, plazma TV-t, mosógépet és még rengeteg más elektromos kütyüt.

Bár az autóversenyzés számára nem üzlet (vagy legalábbis nem haszonnal kecsegtető), azért ebből is igyekszik kihozni, amit lehet. Egyszer csak bevillant neki, hogy mekkora ötlet lenne egyedi, Tom Coroneles szimulátorülést piacra dobni, nagy WTCC felirattal, Coronel aláírással, a legendás "Eat my dust" (nyeld a porom) szlogennel, és természetesen a rá évek óta jellemző kékes színvilággal.

Márpedig ha Tom Kapitány valamit a fejébe vesz, azt általában meg is valósítja. Így volt ez két éve a Dakaron is, amikor kitalálta, hogy a holland RTL műsorvezetőjeként úgy dobja fel az aznap esti adást, hogy egy mini krosszmotoron bemotorozik a szervezők egyik sátrába... :) :) El lehet képzelni, mekkora riadalom támadt, amikor a vigyorgó holland körbe körben száguldozott, és közben hevesen magyarázott, hogy pontosan kit is keres.

Krosszmotor ezúttal nincs, de természetesen a személyes szimulátorülés ötletéből is valóság lett már, a ROAL Motorsport versenyzője pedig még kedvezményt is kínál rajongóinak. Aki a PlaySeatStore üzletben online vásárol ülést, és beírja a "CoronelDeal-10%" kódot, az pontosan ennyi kedvezményt kap az egyébként négyszáz eurós (120.000 forint) vételárból.

Egy pillanatra eltöprengtem azon, itthon vajon hány szimulátoros vagy sportautós szerkót lehetne igen jó eséllyel a piaci riválisok elé pattintani egy kis micheliszes dizájnolással. Hívom Norbit... :) :) :)

Akit érdekel a coroneles szett, ITT nézelődjön. Aki netán vásárolni is szeretne, az az "Ad to cart" fülre kattintson, a fent említett kódot pedig következő oldalon a "Discount code" rovatba kell beütni.

Hozzászólások