WTCC - Tom Coronel megint túltett mindenkin - videóval
Tom Coronel megint túltett mindenkin - videóval
Fotó: Tom Coronel

Tom Coronel megint túltett mindenkin - videóval

LantiLanti
2019/03/19 10:48

Az Oscaro WTCR Túraautó világkupa promótere idén lehetőséget adott a versenyzőknek, hogy saját egyedi logót és rajtszámot tervezzenek maguknak, amit aztán a hivatalos helyeket leszámítva gyakorlatilag bárhol használhatnak.

A bajnokság legnagyobb egyénisége persze ebben is túltett mindenkin, Tom Coronel nem csak logót, de becenevet is választott magának, sőt, az egészhez készített egy videót is. 

Kattints ide, és kövess minket az Instagramon

Miért nem lep meg, hogy a végeredmény a "The Showman"... Mondjuk egy biztos, ez nála jobban senkire sem illik a WTCR-ben. Viszont az egészhez tartozik egy olyan extra történet, amitől ledobjátok majd a szíjat. 

"Fiatal koromban elég sok időt töltöttem a Toni Boltini cirkusz tagjaival. Ott tudtam meg, hogy a színpadon látható nevetés mögött nagyon komoly munka áll. Pontosan ez a helyzet nálam is" - mesélte Coronel.

Tom_Caronel_Showman_opreferred_cartoon.png

"Még mindig sok minden összeköt a cirkusszal. Van otthon több egykerekű bringám, és szoktam is velük edzeni, mert fejleszti az autó fenékből történő érzését, ami fontos a versenyzésben. De egy nagy cirkuszi labdát, és cirkuszi kötelet is találnátok nálam, amivel az egyensúlyérzékemet javítom. A zsonglőr buzogány pedig a szem-kéz koordinációra jó."

Ráadásul nemrég egy nagy utazó cirkusz verte fel sátrát Coronelék közelében, így engedélyt kértek, és gyorsan fel is vettek egy becenév-rajtszám-bemutató-videót. Íme:

Hozzászólások