WTCC - Hivatalosan is bejelentették Tassi Attila társát az All-Inkl csapatnál
Hivatalosan is bejelentették Tassi Attila társát az All-Inkl csapatnál
Fotó: fiawtcr.com

Hivatalosan is bejelentették Tassi Attila társát az All-Inkl csapatnál

LantiLanti
2020/06/03 10:56
A Honda már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy változatlanul az Esteban Guerrieri, Nestor Girolami, Tiago Monteiro, Tassi Attila négyest küldi gyári támogatott versenyzőként a WTCR-ben, és azt is nyilvánosságra hozták, hogy 2020-ban mind a négyen az All-Ink.com Münnich Motorsport színeiben indulnak. 

Most pedig már azt is tudjuk, hogy a négy pilóta milyen felállásban alkot majd párt, és hivatalosan milyen csapatnév alatt. 

Óriási meglepetés nem történt, természetesen idén is együtt megy majd a két argentin jó barát, Guerrieri és Girolami az All-Inkl.com Münnich Motorsport csapategységnek gyűjti a pontokat. 

Monteiro és Atika párosa tehát szintén együtt marad tavalyról (mindketten hangsúlyozták, megkedvelték egymást, és szeretnek együtt dolgozni), az ő csapatukat hivatalosan All-Inkl.de Münnich Motorsportnak hívják majd.

Már a minimálisan eltérő nevekből is könnyű kikövetkeztetni, ez a felosztás inkább csak névleges, és egyedül a csapatbajnoki cím szempontjából van jelentősége. A négy pilóta valójában teljes egységben dolgozik majd, adatmegosztással, közös briefingekkel, és közös célokért. 

Hozzászólások