WTCC - Ribeiro: fogadok a TAG Heuer órámra, hogy a Hyundai bajnokesélyes lesz
Ribeiro: fogadok a TAG Heuer órámra, hogy a Hyundai bajnokesélyes lesz
Fotó: fiawtcr.com

Ribeiro: fogadok a TAG Heuer órámra, hogy a Hyundai bajnokesélyes lesz

LantiLanti
2019/04/25 17:05

A 2018-ashoz viszonyítva nehezebben indult az év a Hyundai számára a WTCR-ben, a koreai márka önmagához képest visszafogottabb volt az időmérőkön, és "csak" a fordított rajtrácsos versenyen sikerült nyerniük Gabriele Tarquinivel.

A BRC Racing egyből fel is emelte a szavát a teljesítménykiegyenlítő számok kapcsán, a Túraautó Világkupa vezetője viszont nem aggódik.

Kattints ide, és kövess minket az Instagramon

"Való igaz, ha a tavalyi évhez képest vesszük a Hyundai-ok teljesítményét, nekik sikerült legnehezebben a rajt. De nézzék meg egy kicsit alaposabban az eredményeket, és mondjanak még egy olyan bajnokságot, ahol hét gyártó húszon-pár autója befér kilenc tizeden belülre az időmérőn. Ha mondanak egy ilyen sorozatot, elismerem, hogy a WSC és az FIA tévedett a BoP kapcsán" - mondta Francois Riberio.

Az Oscaro WTCR igazgatója hozzátette, megérti a magyarok aggodalmát Michelisz Norbi miatt, de hozzátette, biztos benne, hogy a Hyundai bajnokesélyes autó lesz idén is.

"A széles nyilvánosság előtt merek fogadni rá, hogy a Hyundai versenyben lesz a bajnoki címért a szezon végén. Miután a súlykompenzáció is életbe lép, garantálom, hogy a versenyfutás az utolsó hétvégéig tart majd, és a Hyundai a bajnoki címért harcol majd, akár az egyéniben, akár a csapatban. Fogadok a TAG Heuer órámra, rendben?"

Akár csak egy évvel ezelőtt, a BoP ezúttal is változatlan marad az idénynyitót követően, azaz pontosan ugyanazok a számok érvényesek, mint Marrakeshben. 

Hozzászólások