Nemzetközi - D'Aste beszólt Bennaninak
D'Aste beszólt Bennaninak
Fotó: Mehdi Bennani

D'Aste beszólt Bennaninak

LantiLanti
2015/03/18 13:34

Stefano D'Aste nagyon rákapott a termasi szerepére, és már kérdés nélkül is osztja az észt. Alex Legouix új műsorában, a Through My Eyes-ban a WTCC riportere arra kérte az olaszt, divatfelelősként mondjon véleményt a pilóták tűzállójáról. D'Aste pedig úgy tűnik, nagyon belejött.

A fenti képet Mehdi Bennani rakta ki a netre, és azt a kérdést mellékelte hozzá, hogy a rajongói szerint melyik pulóver néz ki jobban. A szurkolók az A vagy a B betű beírásával mondhattak véleményt.

D'Astének viszont nem volt elég két betű, de még 20 sem, az All-Inkl.com Racing pilótája egy szép, kerek, összetett mondatban fejezte ki véleményét a marokkói öltözetéről.

"Ha ez a két pulóver lenne az utolsó a világon, akkor a baloldalira szavaznék, de kérlek, válts stylistot..." - írta az olasz.

D'Aste egyébként a fent említett műsorban sem finomkodott, Sebastien Loeb tűzállója szerinte olyan, mint egy pizsoma, Rob Huffé kövérít, Tom Coronelé pedig nem elég feszes bokánál. Bezzeg a sajátja; Argentínában például tangótáncosnak öltözött.

í

A korábbi privát bajnokra egyébként is régóta jellemző a ruhaváltogatás, sőt, nem titok, Barcelonában megkért rá, küldjek neki magyar motívumokat. A kalocsai hímzés és a díszmagyar mellett egy szürke marhát és egy pulit is küldtem neki, hátha valamelyik beindítja a fantáziáját.

A tűzállók variálásának ötletét egyébként a motorversenyzésből hozza (pályafutása elején még kért keréken tolta), ahol nagy divat volt, hogy a bukósisak festésekben is versenyeztek egymással az indulók. A WTCC-ben viszont - sajnos - nincs nagyon ellenfele.

Hozzászólások