WTCC - Négy versenyző közül választ magának pilótát a Cyan Racing
Négy versenyző közül válasz magának pilótát a Cyan Racing
Fotó: Cyan Racing

Négy versenyző közül választ magának pilótát a Cyan Racing

LantiLanti
2020/07/22 11:12
Lynk & Co-val versenyző Cyan Racing több jelölt közül választja ki azt a pilótát, aki 2020-ban átveheti Andy Priaulx megüresedett ülését, és Thed Björk csapattársa lehet a WTCR-ben.

A háromszoros világbajnok helye azért vált szabaddá a svéd csapatnál, mert a jövőben inkább fia, Sebastian versenyzését szeretné segíteni, és emiatt nem tud egész éves kötelezettségeket vállalni.

A Cyan Racing legutóbbi videójában láthatunk is néhány felvételt arról az anderstorpi tesztről, ahol a jelöltek összemérik magukat, hogy eldöntsék, ki kerül be az idén is szinte biztosan bajnoki címért csatázó kék armadába. 

Az Eurosport Hungary úgy tudja, összesen négy versenyzőt hívtak meg Svédországba, és vannak köztük olyanok, akik más márkánál már versenyeztek a WTCR-ben, de olyanok is, akik most mutatkozhatnának be a Túraautó Világkupán. 

"Amikor egy ilyen összevetésen kell részt venned, nem elég azt mondanod, amit az emberek hallani akarnak. Őszintének kell lenned, az igazat kell megmutatnod, hiszen ha meg tudod nyerni a csapat bizalmát, az már egy nagy lépés, sőt, talán a legfontosabb lépés" - mondja a videóban a friss eSport WTCR bajnok Yann Ehrlacher.

A legutóbbi epizódban amúgy azt is megcsodálhatjuk, milyen brutálisan fejlett szimulátort épített fel a Cyan Racing Göteborgban. Kívülről már-már F1-es színvonalnak tűnik, és ez is az egyik oka annak, hogy tavaly ennyire gyorsan versenyképessé tudtak válni a Lynk & Co 03 TCR-el. 

Hozzászólások