WTCC - Nagy Norbi világbajnokokkal egy könyvben
Nagy Norbi világbajnokokkal egy könyvben
Fotó: Kováts Olivér

Nagy Norbi világbajnokokkal egy könyvben

LantiLanti
2019/10/04 17:00

Nem írnak sok könyvet túraautózás témakörben, így aztán azt a keveset, ami megszületik, érdemes nagyon megbecsülni. Ezen a télen Magyar Szilvi, aki a kezdetek óta nyomon követi (igen sokszor a helyszínen) a Túraautó Világbajnokság és egyéb sorozatok eseményeit, egy különleges kiadást hozott össze.

Ez nem egy évkönyv, nem egy történelmi összefoglaló, sokkal inkább egy interjú-kötet, amelyben megszólal két korábbi világbajnok, egy nemrég még gyári csapatot irányító vezető, és egy magyar versenyző is. 

A "The Winter Series" kötetből kiderül, hogyan töltötte a telet Thed Björk, miként tette túl magát az élet kihívásain Rob Huff, de megszólal a Chevrolet gyári alakulatát sikerre vivő Eric Néve is. Nagy Norbi mesél a WTCR-ről és a ralizásról, de kicsit jobban megismerhetjük az idén a Nürburgring és a Dubai 24 órást is megnyerő Fred Vervisch-t, valamint a Peugeot-val tavaly berobbanó Aurélien Comte-ot.

A "The Winter Series" példányainak jelentős része már elfogyott, ám maradt még néhány, amely most kedvezményesen, 1500 Ft + postaköltség áron megvásárolható. Rendelni neten lehet, ITT. A szerző kifejezetten felhívta a figyelmünket, hogy szóljunk, senki ne törődjön a rendelési folyamat során megjelenő árakkal, a fenti érvényes. 

Gondolom a címből és a képről kiderült, de azért fontosnak tartom leszögezni, hogy a könyv angol nyelven íródott, és a Nagy Béla program keretében valósult meg a kiadás.

IMG_8014.JPGA szerző, Magyar Szilvia, Eric Néve és Aurelien Comte társaságában. 

Hozzászólások