WTCC - Nagy Dani most bárkit "beNged" az utcai autójába
Nagy Dani most bárkit "beNged" az utcai autójába
Fotó: Nagy Dani média

Nagy Dani most bárkit "beNged" az utcai autójába

LantiLanti
2019/05/29 12:12

Kedden Hatvan városában járt Nagy Dani, a M1RA versenyzője ugyanis friss személyes támogatójától, a Hyundai Hatvantól megkapta új utcai autóját, egy Hyundai i30 N Fastbacket. 

A TCR Europe-ban versenyző pilóta azonban nem tartja meg magának a két literes, 275 nyihahát összeterelő autó élményét, hanem bejelentett egy új programot, melynek keretében bárki beülhet mellé a szekérbe, sőt, akár vezetheti is.

A koreai márka nagy erőkkel népszerűsíti a sportos N-vonalat, így a kampány neve ötletesen így hangzik: "Ngedd meg magadnak az élményt!"

"Nagyon boldog vagyok, hogy a Hyundai Hatvannak köszönhetően a Hyundai talán legvagányabb autóját használhatom a hétköznapokban, ami a Hyundai Motorsport Junior Programjának tagjaként különösen fontos nekem" - fogalmazott Dani. 
"Emellett egy egyedülálló projektbe is kezdünk a Hyundai Hatvannal. Az „Ngedd meg magadnak az élményt!” programban ugyanis mostantól bárki kipróbálhatja az autót úgy, hogy közben vezetéstechnikai tanácsokat adok neki, ha pedig szeretné, akkor én is elviszem néhány körre az Euroringen."

A program részleteiért keressétek a www.elmenyvezetes.daninagy.com és a www.hyundai60.hu oldalt. 

Dani szezonja pedig június 8-9-én folytatódik Spa-Francorchamps-ban. 

IMG_7924.JPG

Hozzászólások