WTCC - Monteiro vadonatúj kasztnit kap a ningbói törés után
Monteiro vadonatúj kasztnit kap a ningbói törés után
Fotó: Eurosport

Monteiro vadonatúj kasztnit kap a ningbói törés után

LantiLanti
2019/09/27 13:06

Tiago Monteiro számára egy elég randa, de hála Istennek következmények nélküli balesettel ért véget a ningbói WTCR-hétvége. Legalábbis számára nem voltak következményei, a 18-as Honda Civic Type-R valószínűleg másképp nyilatkoznak. 

A portugál versenyző mellé Mehdi Bennani szeretett volna szűken begyorsítani az utolsó kanyarból kijövet, ám a portugál elkezdett befele jönni, és végül keresztbe forgott a Volkswagen orrán, majd a boxutca falnak csapódott. 


Megkeresésünkre a Hell Energy KCMG csapat vezetője elmondta, a sérült kasztnit nem tudják megjavítani, de erre a helyzetre is felkészültek az ázsiai szezon előtt. 

"Tiago egy teljesen új kasztnival versenyez majd Suzukában, és már Ningbóban megkezdtük a hajtás és az egyéb alkatrészek beépítését az új karosszériába. Egy vadonatúj, eddig senki más által nem használt tartalék kasztniról van szó, amit mindenhova magunkkal viszünk a konténerben. Az átépítést Japánban fejezzük majd be" - mondta Dario D'Esposito a WTC Blognak. 

Monteiro számára a jó szezonkezdet után kicsit rögösen alakult az év, leszámítva természetesen a látványosan kiugró vila reali fordulót. Ha ennek bármi köze volt az autóhoz, az most kiderülhet. 

Hozzászólások