WTCC - Michelisz vs Lanti - így tippeltünk (mellé) mi
Michelisz vs Lanti - így tippeltünk (mellé) mi
Fotó: fiawtcr.com

Michelisz vs Lanti - így tippeltünk (mellé) mi

LantiLanti
2018/12/24 10:11

Lassan hagyománnyá válik, hogy a WTCC / WTCR szezonok előtt Michelisz Norbival kipróbáljuk látnoki képességeinket, hogy aztán néha egészen tisztességes kis kuncogás legyen a végén. 

Ha jól emlékszem, az egész 2013-ban indul, amikor Norbi kiváló érzékkel megtippelte, hiába a Honda az egyetlen gyári csapat, a Chevrolet lesz a mezőny legjobb autója az utolsó S2000-es szezonban. 

Azóta több alkalommal is összecsaptunk a szabad képzelet és a bajnokság ismeretének keresztmetszetén található széles mezőn, és azt kell mondanom, Norbi nem könnyű ellenfél. 

Idén márciusban is belenéztünk a Palantírba, nyakkendősen komoly tippjeinket pedig kétbites kőtáblára véstük, nehogy valaki - győztesnek járó halhatatlanság és végtelen megbecsülés csábításának engedve - utólag kicsit máshogy emlékezzen. Ám itt az ideje fényt engedni a titokra...

Szóval, 2018 hajnalán mi ilyennek láttuk az leendő esélyeket:

Tipp.jpg

Egyvalamit azt hiszem, kijelenthetünk: egy kicsit mindketten bíztunk Norbiban... :D :D :D Na de majd jövőre... 

2019-ben tuti Norbira fogok tippelni, mert ahogy Albert olyan remekül megfogalmazza a 'Tizedes meg a többiek'-ben: "kétszer nem tévedek, uram". Főleg ekkorát nem...

Mivel Norbi kompetitív típus, azt hiszem, az új év elején ki kell találnunk egy pontozási rendszert, amivel eldől, ki is a tényleges győztese ennek a tippversenynek.

Hozzászólások