WTCC - Michelisz Norbi győzelme lelkesíti a BRC - Hyundai csapatot
Michelisz Norbi győzelme lelkesíti a BRC - Hyundai csapatot
Fotó: fiawtcr.com

Michelisz Norbi győzelme lelkesíti a BRC - Hyundai csapatot

LantiLanti
2019/08/05 20:46

A lassan már szokásosnak mondható problémás szezonkezdet után a legutóbbi két hétvégén lendületbe jött Michelisz Norbi, aki Németországból és Portugáliából is egy futamgyőzelemmel tért haza.

Az Oscaro WTCR Túraautó Világkupa jelenleg a nyári szünetét tölti, az autók éppen úton vannak Ázsiába, ahol szeptemberben kezdetét veszi a bajnokság tengerentúli szakasza.

A távoli versenyek előtt Norbi győzelmei adnak lelkesedést a Hyundai i30-at versenyeztető BRC Racing számára.

"Michelisz Norbi vila reali győzelme és pontszerzései után már nagyon várjuk a tengerentúli versenyeket, hiszen sikerült csökkentenünk a hátrányunkat a bajnokságban. Nagy köszönet a csapatnak az odaszánt munkáért, de tovább kell hajtanunk a szezon végéig. Az utolsó tengerentúli futam leintéséig összpontosítani kell" - fogalmazott Gabriele Rizzo, a BRC csapatvezetője.

A WTCR szeptember 13-16 között Kínában, a ningbói versenypályán folytatódik, majd következik Suzuka, Makaó, és a szezon nem sokkal karácsony előtt, Malajziában ér véget. 

Norbi 2017-ben már állt a dobogón Ningbóban még a Honda versenyzőjeként, ám később az injektor szabálytalansága miatt kizárták. Ez a büntetés végül a világbajnoki címbe került számára. 

Hozzászólások