WTCC - Michelisz gyári autót érdemel!
Michelisz gyári autót érdemel!
Fotó: WTCC Media

Michelisz gyári autót érdemel!

LantiLanti
2014/12/31 12:35

Ezzel itthon nem mondok újat, biztos vagyok benne, hogy e sorok olvasóinak 99% már jó ideje így gondolja. Érdekesebb viszont, hogy a nemzetközi sajtó képviselői is egyre nagyobb számban helyezkednek erre az álláspontra.

Stefan Ziegler, a német Motorsport-Total magazin WTCC rovatának vezetője nemrég megírta személyes hangvételű összefoglalóját a 2014-es Túraautó VB szezonról, amelyben egy teljes bekezdést szentel a Zengő Motorsport pilótájának.

Stefan egyike azon kevés újságíróknak, akik évek óta minden WTCC futamon ott vannak, és a helyszínről tudósítják olvasóikat. A most következő sorok tehát nem egy lelkes rajongótól, hanem egy túraautós kérdésekben tapasztaltnak mondható szerzőtől származnak.

"Bár két futamgyőzelmet szerzett, a Honda az év egyik vesztese, ráadásul az egyik privát pilótájuk legyőzte a gyári versenyzőket."

"López mellett Michelisz Norbert volt a 2014-es szezon egyik nagy meglepetése. Ez a srác most már tényleg megérdemel egy gyári autót! De legalábbis a Hondának minden lehetséges támogatást meg kéne adnia 2015-ben ennek a szimpatikus magyar versenyzőnek az idei szezon után."

"Ő az igazi éllovasuk, nem Tiago Monteiro, és nem is a korábbi világbajnok Gabriele Tarquini" - írta Ziegler a Motorsport-Total-on.

Mit lehet ehhez még hozzáfűzni... Jól látod, Stefan! :)

Hozzászólások