WTCC - Kristoffersson is beszállt a tesztelésbe a Volkswagennél
Kristoffersson is beszállt a tesztelésbe a Volkswagennél
Fotó: Volkswagen Motorsport

Kristoffersson is beszállt a tesztelésbe a Volkswagennél

LantiLanti
2019/02/26 17:08

Folytatta a felkészülést a Volkswagen autóit versenyeztető Sebastien Loeb Racing, a francia alakulat nemrég a kevésbé ismert Circuito de Almerián tesztelt, ahol Benjamin Leuchter mellett ezúttal Johan Kristoffersson is lehetőséget kapott. 

Rövid időn belül ez már a második olyan gyakorlás a német márkánál, amelyről a sajtó is értesülhetett, legutóbb bő egy hete Portimaóban dolgoztak, akkor Leuchter mellett Rob Huff ült autóba.

Kattints ide, és kövess minket az Instagramon

"Elégedett vagyok a teszttel, szépen haladtunk a dolgainkkal. Egyre közelebb a szezonkezdet, és már nagyon várom a következő tesztünket. Az együttműködés a három csapattársammal kifogástalan" - fogalmazott nem túl sokatmondóan a svéd ralikrossz világbajnok.

Nem véletlen, hogy Leuchter Portimao után Almeriában is lehetőséget kapott, hiszen ő a Volkswagen túraautós fejlesztőpilótája. Ezúttal viszont inkább a Yokohama gumikat próbálta meg jobban kiismerni, hiszen az ADAC TCR-ben Hankookon ment. 

"Gyorsan beilleszkedtem a csapatba, megismertem a kollégáimat, és már alakulóban van a kémia. Rengeteg kilométert tettünk meg, és végig tartani tudtuk magunkat a tervünkhöz. Ami engem illet, a legfontosabb az volt, hogy az autót beállítsam az új gumikhoz - ez jelentette a prioritást. Magabiztosan várom a következő tesztet, és az első versenyt Marrakeshben" - tette hozzá Leuchter. 
Hozzászólások