WTCC - Három gyártó közül kell választania Tom Coronelnek
Három gyártó közül kell választania Tom Coronelnek
Fotó: tomcoronelracing.nl

Három gyártó közül kell választania Tom Coronelnek

LantiLanti
2019/02/01 15:59

Sokan ugyan már elsózták őt a Team Mulsanne-hoz és az Alfa Romeóba, ám Tom Coronel a WTC Blognak elmondta, még egyáltalán nem dőlt el, milyen autóval és melyik csapatnál folytatja idén.

A közönség kedvenc holland pilóta tavaly a Boutsen-Ginion Racingnél versenyzett egy Honda Civic Type-R TCR-el, ám sehogy sem tudott ráéreznie az autóra, így nem meglepő, ha váltani szeretne. 

Kattints ide, és kövest az Instagramon is a WTC Blogot

A tavalyi év végén Vallelungában tesztelte az Alfa Romeo Giuliettát, és emiatt sokan biztosra vették, hogy jövőre az olasz márkával folytatja, valójában azonban három lehetőség közül kell kiválasztania a legjobbnak tűnőt. 

"Jelen pillanatban három gyártónál van nyitott lehetőségem, és remélem, hamarosan véglegesíteni tudjuk valamelyiket. Az első számú cél továbbra is a WTCR" - mondta Coronel a WTC Blognak.

Természetesen nem vártuk a hollandtól, hogy áruljon el üzleti titkot, de találgatni azért szabad. Szóval akkor: Alfa Romeo, Peugeot, Honda? "66%" - válaszolta nevetve Coronel. 

Mivel a Hondát igen nagy valószínűséggel kizárhatjuk, marad az Alfa és a Peugeot, valamit jó eséllyel a Cupra, amely körül egyelőre teljes a bizonytalanság. 

A megállapodás már nincs messze, Coronel ezekben a napokban is gyártókkal és szponzorokkal tárgyal, ám elmondása szerinte a bejelentés csak február végén várható. 

03718003_TF_401.jpg

Hozzászólások