WTCC - Feleségénél szerezne bónuszpontokat Catsburg az új rajtszámával
Feleségénél szerezne bónuszpontokat Catsburg az új rajtszámával
Fotó: Polestar Cyan Racing

Feleségénél szerezne bónuszpontokat Catsburg az új rajtszámával

LantiLanti
2019/02/16 11:27

Az idei évben új területen is kiélhetik művészi hajlamaikat a Túraautó Világkupa pilótái, a bajnokság ugyanis lehetővé tette számukra az egyedi tervezésű rajtszámok megalkotását.

Korábban láttuk már Gabriele Tarquini és Esteban Guerrieri művét, most a BRC Racinghez igazolt Nicky Catsburg villantott egy meglehetősen puritán, letisztult alkotást.

Ide kattintva az Instagramon is követheted a WTC Blogot

Michelisz Norbi márkatársa idénre teljesen új rajtszámot választott. Korábban a Ladánál 10-essel, majd a Volvónál 63-assal ment, ezúttal pedig a 88-ast választotta. A logóját pedig a nemzeti színek dominálják.

"Az én alkotásom meglehetősen egyszerű. Ugyanazokat a színeket használtam, mint a bukósisakomon. Gyakorlatilag a holland zászló színeit. Az eredeti tervem a holland oroszlán lett volna, de amikor láttam, hogy Esteban Guerrieri is hasonlóval jött ki, inkább ezt az egyszerű megoldást választottam. A lényeg, hogy idén a 88-as rajtszámot kell majd figyelni" - mondta Catsburg.

A számválasztással pedig a stabil háttérország felé akar küldeni egy nagy köszönömöt.

"Azért választottam a 88-ast, mert ez az esküvőnk dátuma: augusztus 8. Mindenki tudja, mennyire fontos, hogy támogatást kapjunk otthonról, úgyhogy ezzel is szeretnék bónuszpontokat szerezni a feleségemnél."

Az egyedileg tervezett rajtszámok az autók hivatalos szélvédő- és oldalajtó-matricáit leszámítva gyakorlatilag bárhol megjelenhetnek.

Íme Catsburg műve:

DzdOsPcWoAEynjF.jpg

Hozzászólások