WTCC - Farfus rajtszáma pont olyan, mint a brazil a pályán
Farfus rajtszáma pont olyan, mint a brazil a pályán
Fotó: BMW Motorsport

Farfus rajtszáma pont olyan, mint a brazil a pályán

LantiLanti
2019/02/21 11:20

A WTCR-be 2010 után visszatérő Augusto Farfus is bemutatta az idei szezonra tervezett egyedi rajtszámát, amely pont olyanra sikerült, mint maga a tulajdonos. 

A 35 éves brazil versenyző sosem arról volt híres, hogy bársonyos szóvirágokkal kért volna engedélyt egy-egy előzésre, és ahogy ő fogalmazott, a rajtszáma megtervezésekor sem a kifinomultság volt az első számú szempont.

Kattints ide, és kövesd az Instagramon is a WTC Blogot

A WTCC-ben töltött évek alatt Farfus nem tartozott a ragaszkodó típusok közé, hat év alatt öt különböző rajtszámot viselt. 2005-ben 7-essel kezdett, aztán 15-ösre váltott, majd 2007-ben a 3-as mellett döntött. Ezt megtartotta a következő szezonban is, hogy aztán 2009-ben már 8-assal, 2010-ben pedig 10-essel menjen. 

Ezúttal egy korábban használt számot választott, ismét a 8-ast ragasztja majd fel a Hyundai i30 N TCR-re, ami azt jelenti, hogy Nagy Norbi kénytelen lesz másik szám után nézni, ha sikerül megteremteni a WTCR-ben maradás feltételeit. 

"Egy nagyon egyszerű stílust választottam. A rajtszámban maga a szám a lényeg, úgyhogy nem akartam valami nagyon kifinomultat; egy letisztult, egyszerű dizájnra gondoltam. Remélem, tetszeni fog. Egy nagyszerű bajnokság és egy remek szezon vár ránk" - fogalmazott Farfus. 

A WTC Blog úgy tudja, a BRC Racing nemrég megejtette első 2019-es tesztjét Portimaóban. 

Íme a rajtszám:

FACEBOOK-WTCR-OFFICIAL-NUMBER-A-FARFUS-2019.png Fotó: fiawtcr.com

Hozzászólások