Előzetes (!!!) hungaroringi WTCR időterv

shadow

Sokan érdeklődtetek, hogy lehet-e már valamit tudni a bő két hét múlva esedékes hungaroringi WTCR versenyhétvége programjáról. És tettétek mindezt teljes joggal, hiszen az embernek valamihez igazítania kell az időtervét, főleg, ha vidékről érkezik.

Hivatalos adatokkal egyelőre nem szolgálhatok, hiszen semmilyen időterv nem került fel eddig a Túraautó Világkupa honlapjára, ám a hétvégén szintén megrendezendő OB illetve Közép-Európai Zóna Kupa forduló szervezői már közzé tettek egy előzetes, ismétlem ELŐZETES listát.

Az alább található program tehát nem hivatalos, azaz mindenféle következmény nélkül változhat. Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy csak tájékoztató jelleggel kezelje, és ne ránk vagy a lista készítőire haragudjon, ha ehhez tervezi az utazását, és végül mégis módosítanak rajta.

A tapasztalatok alapján viszont kicsi a valószínűsége annak, hogy jelentős változások legyenek, hiszen programnak alkalmazkodnia kell a televíziós műsortervhez. Így ha lesz is módosítást, valószínűleg maximum 10-15 perccel tologathatnak ide vagy oda egy-egy eseményt.

A hungaroringi WTCR hétvége előzetes (!!!) programja:

Hungaroring_18_idoterv_elozetes.jpg