WTCC - Ehrlacher: nem Coronel tolt be a boxutcába
Ehrlacher: nem Coronel tolt be a boxutcába
Fotó: fiawtcr.com

Ehrlacher: nem Coronel tolt be a boxutcába

LantiLanti
2019/06/29 12:28

Volt egy (szigorúan kívülről nézve) egészen mókás jelenet a harmadik németországi WTCR futam rajtja után. Biztos sokan emlékeztek: arra gondolok, amikor Tom Coronel látszólag betolta Yann Ehrlacher-t a boxutcába. 

Ha esetleg nincs meg, íme (0:30-tól az említett szitu):

A koccanást követően a francia "engedelmesen" behozta a boxban a Lynk & Co-t, és itt véget is ért számára a verseny. Az ütközés nem tűnt jelentősnek, így valószínűsíthető volt, hogy Ehrlacher nem emiatt állt ki, ám mivel a témával utólag senki sem foglalkozott, megkerestük a Cyan Racing pilótáját, hogy mondja el, pontosan mi történt.

"Nem Tom hibája, hogy fel kellett adnom a versenyt. A splitter már korábban eltört az autómon, ezért lassultam le a boxutca bejárata előtt, és ezért értünk össze egy kicsit. Szóval splittertörés miatt ért véget a versenyem, és nem azért, mert Tom betolt a boxba" - mondta Ehrlacher a WTC Blognak. 

Akár csak a többi Lynk & Co-s pilótának, Echlracher-nek is lukas hétvége lett a Nordschleife. Az első futamon ugyan még 10. lett, vasárnap viszont dupla-nullázott, így jelenleg 11. az összetettben, 117 pontra Esteban Guerrieritől. 

Hozzászólások